vineri, februarie 27, 2009

Libertatile la care renuntam

Nu trebuie sa fi un mare ganditor sau priceput detectiv sa vezi cum statul si diferite institutii nationale si mai ales internationale ne ajuta in fiecare zi sa scapam de probleme si sa isi asume ei controlul asupra problemelor.
Care este pretul?
Libertatile noastre sunt discutate si furate in fiecare zi putin cate putin. Se face o lege a ascultarii telefoanelor care le da dreptul sa asculte oricand vor ei convorbirile mele cu oricine si oricand, sa monitorizeze cu cine si ce vorbesc pe e-mail si site-urile de internet pe care le accesez.
DE CE?
Binenteles ca sa aiba grija de mine pentru ca, stii tu Marius cati teroristi vor sa iti strice viata in fiecare zi?????? Foarte multi banuiesc.
Si atunci serviciile secrete din Romania vor asculta toate telefoanele pentru ca sa ii prinda pe acesti terorica.
Ce e curios e ca inca nu am vazut nici un terorica prins in Romania, DAR, in fiecare zi iese la iveala ca de ani se asculta telefoanele persoanelor politice, oamenilor activi din comunitate si altora "Periculosi pentru societate!!!!".

Pe cine vor sa fraiereasca?

Intrebarea poate cea mai importanta e cine vrea dar mai ales la ce ii serveste aceste informatii????
Cred ca raspunsul e control, santaj si coruptie.

Apoi dragi mei parlamentari sunt de acord sa ne punem cipuri in pasapoarte si de ce nu in curand cipuri implant. DE CE?? Pai sa stie domnul guvern si altii unde sunt, c efac, cu cine vorbesc si cine stie poate dezvolta un cip care le permite sa asculte tot ce vorbesc. Asa o sa ii scuteasca de ascultat telefoane.

Ce urmeaza apoi?? Poate controlul prin cip si alte libertati luate de la oameni cu diferite pretexte.

Chiar asa suntem ca oile? Chiar asa suntem usor de fraieriti?
CE inseamna consultare publica?

Dar cum ramane cu Declaratia Universala a Drepturilor Omului si cu oamenii care au luptat si murit pentru ca noi sa fim liberi?

Si atunci ce ramane de facut.

Ziceam anterior ca sunt mai multe solutii: o revolutie sangeroasa sau una pasnica dar lunga si cu cresterea unei constiinte a ratiuni.
La cata suparare am in mine eu as vota pentru revolutia sangeroasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu