marți, mai 18, 2010

The Pacific - film ce merita atentia

Daca vrei sa vezi o descriere a lui pe imdb vezi linkul aici
http://www.imdb.com/title/tt0374463/

Nu fac un secret ca imi plac filmele si nici din faptul ca imi plac dramele. Pe deasupra filmele de razboi sunt preferatele mele. O sa scriu despre asta in curand -DE CE??
Fiecare episod e frumos si oribil in felul lui. Sentimentele sunt confuze. Trebuia sa vad filmul dar, in mine insumi cu fiecare secunda vazuta se rupe ceva, legat de ce suntem noi si de ce.Ororea prin empatie pot doar sa mi-o imaginez si asa este greu de suportat, dar daca ar fi trebuit sa supravietuiesc ei.
Trebuie sa vezi cu ochi, mintea si sentimentele celor implicati sa iti dai seama "Why war is hell" :((

Muzica este extraordinara si match very well the film. Multumesc HBO, multumesc Jeremy Podeswa, producatorilor si tuturor actorilor. It means a lot si sper ca vazand acest film sa intelegem cu toti mai bine de ce sa avem grija de tot ce facem.

Acest film te poate duce la the edge of abyss si dincolo si apoi sa te intrebi ce este umanitate, limitele unde ne poate duce disperarea, frica, frica de moarte si dorinta de supravietuire.
Unde naiba e dumnezeu???????? Nu exista such thing.
Este o continuare reusita a seriei despre Camarazi de razboi(Band of brothers).

Multe intrebari iti trec prin minte vazand acest film, una in schimb nu pleaca de la mine "Ce trebuie sa facem noi ca umanitate sa intelegem ca orice conflict si razboi inseamna sa ducem la extreme total sfasietoare umanitatea ?".

Vezi filmul si asculta muzica cu ochi unuia care a fost acolo si poate vei intelege ce vorbesc, sau poate mai bine nu te duce in hell.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu